Pannon Egyetem
Ugrás a tartalomhoz

Germanisztikai és Fordítástudományi Intézet

A Veszprémben tanuló, nappali tagozatos hallgatók öt kollégiumi épületbe nyerhetnek felvételt. Így közel 1600 hallgató elhelyezése biztosított szervezett keretek között. A kollégiumokban önkormányzat, Kollégiumi Intézõ Bizottság (KIB) működik.
A kollégiumi tanárok, seniorok segítő közreműködésével a kollégisták aktívan részt vehetnek a hallgatói élet tartalmas kialakításában és irányításában. Mindegyik kollégiumnak megvannak a maga sajátosságai. Az egyik nagy, ott pezsgõ és zajos az élet, a másik kicsi, családias, csendes. Az egyik sokemeletes, a másik közvetlenül a Balaton partján vagy Veszprémben, zöldövezetben helyezkedik el. Épületenként a komfortfokozat különbözõ, de a legfontosabb szolgáltatások mindenhol biztosítottak. Valamennyi kollégiumban minden szakról laknak hallgatók, ezáltal biztosított a házak sokszínûsége, megteremtve ezzel egymás tanulmányi és egyéb téren történõ segítésének lehetõségét is. Minden hallgatónak van lehetõsége megválasztani, hogy melyik kollégiumban szeretne lakni.

   

Kollégium

Férőhelyek száma

Szobatípus

Fürdőszoba WC

Internet kapcsolat

Konyha

Kollégiumi díj Ft/fő/hó 2016/2017-es tanév*

Jedlik Ányos Szakkollégium

58

2-,3-ágyas

közös a folyósón

minden szobában biztosított

szintenként közös

11000.-

Hotel Magister

720

2-ágyas

minden szobában van

15000.-

17000.-

Hotel Nereus (Balatonalmádi)

92

2-,3-ágyas

minden szobában van

11000.-

Központi Kollégium

460

3 ágyas

közös a folyósón

13500.-

Várfok /

 Harsányi János Szakkollégium

105

2-,3-.4-ágyas

a szobák 30%-ban van

11000.-

  

*A NEM ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT ÉS A KÖLTSÉGTÉRÍTÉSES hallgatók a kollégiumi térítési díjon felül a mindenkori kollégiumi normatívát (jelenleg 11.650.- Ft/hó) is kötelesek megfizetni.